Papieren tassen bedrukken: wees duurzaam!

Wil jij duurzaam het nieuwe jaar in gaan? Ja het jaar is al lang begonnen, maar het is natuurlijk nooit te laat! Kies bijvoorbeeld voor papieren tassen bedrukken om duurzaam te zijn en om mensen over te halen om hetzelfde te doen!

Duurzame papieren tassen

Papieren tassen zijn het toppunt van duurzaamheid wanneer het om tassen gaat. Zo lang je voor het juiste papiermateriaal kiest natuurlijk! Deze tassen zijn namelijk per definitie biologisch afbreekbaar. Hierdoor ben je zeer duurzaam bezig.

De tassen als weggooitassen gebruiken is nu niet echt een probleem. Echter is het natuurlijk nog beter en duurzamer om de tas gewoon te hergebruiken. Hierdoor wordt er geen troep in de berm gegooid. Alhoewel dit biologisch afbreekbaar is, gaat de berm er natuurlijk wel enorm rommelig uitzien. En daarnaast is het productieproces van elke tas natuurlijk niet goed voor het milieu. Kies dus voor een papierentas hergebruiken en wees duurzaam!

Papieren tassen bedrukken

Ben jij overtuigd? Kies er dan voor om anderen te overtuigen! Doe dit simpel door een papieren tas bedrukken! Door papieren tassen bedrukken met een confronterende tekst zal je mensen tot denken over laten gaan. Papieren tassen bedrukken met een inspirerende tekst zorgt er daarnaast voor om mensen te motiveren om hetzelfde te doen. Kies voor papieren tassen bedrukken met één van elke soort bedrukken op beide kanten. Hierdoor maak je gebruik van beide tactieken!

Plastic tassen bedrukken

Plastic tassen bedrukken is ook een optie. Kies voor plastic tassen bedrukken met een sarcastische tekst zodat mensen door hebben dat plastic tassen slecht zijn, en dat men voor papieren tassen moet kiezen. Echter kan het natuurlijk ook averechts werken, doordat mensen geïnspireerd worden om ook plastic tassen bedrukken te laten.

Maar plastic tassen bedrukken is niet per definitie slecht. Wanneer je deze hergebruikt worden ontstaat er in principe geen probleem. Zorg er wel voor dat je deze niet kwijt raakt! Wanneer je kiest voor een plastictas van hoge kwaliteit kan je deze zelfs vaak jarenlang gebruiken! Nog een duurzame optie is kiezen voor tassen van textiel, zoals een katoenen tas bedrukken. Dat kan hier!