Sweater bedrukken: het ultieme relatiegeschenk

sweater bedrukken

sweater bedrukken

Voor veel bedrijven is een sweater bedrukken of een hoodie bedrukken het ultieme relatiegeschenk. Met het logo of de slogan van het bedrijf op een trui of hoodie bedrukt geef je personeel, zakenpartners en klanten een handig cadeau. Het is niet alleen praktisch, maar je verwerft er op een eenvoudige manier naamsbekendheid mee. Een sweater bedrukken of hoodie bedrukken naar eigen ontwerp hoeft niet duur te zijn.

Sweater bedrukken en hoodie bedrukken: Praktisch cadeau

Nederlanders zijn gek op praktische cadeaus. In ons koude en natte klimaat is een sweater ontzettend welkom en al helemaal als hij gratis is. Een sweater kan binnenshuis gedragen worden of in plaats van een jas buitenshuis. Daarnaast zijn sweaters heel fijn om te dragen na het sporten. Doordat een sweater veel draagmomenten kent en dus ook vaak zichtbaar is, zal dit een goed artikel zijn om te laten bedrukken. Een bedrukte sweater is het ideale relatiegeschenk.

Wanneer je werknemers vaak in de kou werken, zoals klusjesmannen, glazenwassers en chauffeurs zal de sweater vooral dienen als gepersonaliseerde bedrijfskleding. Je kunt ervoor kiezen om de naam en het logo van het bedrijf in het klein op de voorkant te laten bedrukken of juist groots op de achterkant. Wanneer je organisatie een pakkende slogan gebruikt, kun je deze ook op de hoodie bedrukken.

Hoodie bedrukken en sweater bedrukken: Herkenbaarheid

hoodie bedrukken

hoodie bedrukken

Je kunt je eigen ontwerp laten bedrukken op artikelen uit het assortiment van de drukker of je kunt zelf kledingstukken aandragen. Kies voor een kleur die past bij je organisatie en waar je bedrijfslogo mooi op uitkomt. Kies bijvoorbeeld blauw of wit voor een maritiem thema of een groentint voor een bedrijf wat werkt met natuurlijke materialen. Als er een bedrijfsuitje gepland staat is het natuurlijk extra leuk als het personeel allemaal in hetzelfde is gekleed. Hierdoor zal jouw bedrijf extra opvallen en je herkent direct wie er bij de groep horen. Een hoodie bedrukken hier of sweater bedrukken van jezelf hoeft niet duur te zijn. Bij grote bestellingen kun je namelijk vaak korting krijgen. Zoals een hoodie hier bedrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *